Ontwikkelingen binnen Voedselmarkt!

Ontwikkelingen binnen Voedselmarkt!

Frans keihard aan het werk om verbeteringen door te voeren aan de website.

10-04-2015

Voedselmarkt.nl is bijna een jaar actief en in dat jaar is veel gebeurd. Aanbieders en afnemers hebben hun weg naar onze website weten te vinden en veel partijen voedsel kregen een nieuwe bestemming.

De laatste tijd hebben we goed naar onze gebruikers geluisterd. En op basis van deze uitkomst zijn we aan de slag gegaan. De eerste twee nieuwe verbeteringen worden aan de website toegevoegd om vraag en aanbod beter bij elkaar te brengen.

Vanaf volgende week bieden we de mogelijkheid om anoniem te adverteren. Bij ons onderzoek vertelden veel aanbieders niet graag met naam en toenaam op de website te willen staan om diverse redenen. Niet iedereen wil door iedereen benaderd worden en vaak wil een aanbieder zelf bepalen aan welke partij ze hun waar verkopen, buiten het bestaande netwerk om.    

Daarna voeren we in dat geïnteresseerden nieuw geplaatste advertenties via de mail ontvangen waardoor nieuwe voedselpartijen sneller onder de aandacht worden gebracht. Gebruikers krijgen daarom binnenkort het verzoek om deze voorkeur in te stellen in het bedrijfsprofiel. Door uw feedback worden we steeds beter, dus aarzel niet en laat ons weten wat u vindt!

Vriendelijke groeten,
Team Voedselmarkt.nl