Bijdrage aan NVVL-symposium 2014

Bijdrage aan NVVL-symposium 2014

07-12-2014

Voedselmarkt.nl nam onlangs deel aan het symposium 'Voorkómen, kliko of hergebruik? Voedselverspilling onder de loep', georganiseerd door NVVL (Network For Food Experts). Het thema leverde een perfecte match op met de doelstellingen en praktijkervaringen van Voedselmarkt.nl. 

Naast Instock (restaurant dat volledig gebruik maakt van supermarkt restanten) en Stichting Landwaard (initiatief tegen o.a. verspilling in de zorgsector), was Voedselmarkt.nl een van de opvallende praktijkvoorbeelden. Cornelis Vlot gaf namens Voedselmarkt.nl een inkijkje in de ontstaansgeschiedenis, maar vooral in een aantal succesvolle matches die dankzij Voedselmarkt.nl zijn ontstaan; aanbiedingen van onverkochte voorraaden die hebben geleid tot verdienstelijke handel. De voorbeelden toonden aan dat er een antwoord is dat bijdraagt aan de vermindering van voedselverspilling waarbij alle partijen voordeel behalen.

Lees het complete verslag van NVVL.nl

Ook het verhaal van Voedselmarkt.nl op uw symposium of samenkomst? Dat kan. Aanvragen zijn welkom op info@voedselmarkt.nl of via 085-4861370.