Poppadoms (snack/chips) | Gluten vrij - Vegan - Halal - Koosjer

Poppadoms (snack/chips) | Gluten vrij - Vegan - Halal - Koosjer

Specificaties

Land van herkomst
Nederland
Verpakking
440 dozen x 20 zakjes van 50gr per stuk
Opslagwijze
Droog
Houdbaarheidstype
Tenminste houdbaar tot 31-12-2018
Productiedatum
01-01-2018
Totale hoeveelheid
8800 stuk
Minimale afname
4400 stuk
Prijs
€ 0,50 per stuk

Beschrijving

Partij:
De partij bestaat uit 220 dozen per smaak (totaal 440). Per doos zitten er 20 zakjes van 50 gram in (8800 zakjes totaal). De smaken voor de partij zijn Sweet Chili en Barbecue.
De partij staat op industrie terrein Lage Weide in Utrecht in ons Magazijn. DE DOZEN ZIJN ONGEOPEND en in HELE NETTE STAAT.

Op de nieuwe lading staat dat het 15 maanden houdbaar is ipv 12. Zonder dat het recept veranderd is.

Over Poppadoms:
Poppadoms zijn lekkere en gezonde snacks gemaakt van Linzen. Linzen is een duurder product dan aardappel en het heeft een aantal voordelen. Doordat het van Linzen is gemaakt zijn Poppadoms: Gluten vrij, Koosjer, Halal en Vegan. Luchtig, krokant en met kruiden op smaak gebracht. Voor meer informatie zie website: www.poppadoms.nl

Poppadoms is een snack gebaseerd op het traditionele indonesische bijgerecht Papadums. Omdat Papadums moeilijk zijn te bereiden heeft de eigenaar bedacht Poppadoms als snack te verkopen in verschillende smaken zodat het product wereldwijd te eten is.

Rede van verkoop:
Wij verkopen nog altijd heel veel Poppadoms. Tegenwoordig verkopen wij alleen nog maar Cans/Bussen aan onze afnemers waardoor wij van deze voorraad af willen. Ik hoop dat jullie ons daarmee kunnen helpen.

Prijzen
De consumenten prijs in de winkel bedraagt 1,49,- incl btw voor de zakjes. De cans worden verkocht voor 1,99,- incl btw.

Nieuwe bieding

stuk
per stuk

Nieuwe vraag